Opremanje apartmana KINITO


Opremanje apartmana radi se u saradnji sa firmom KINITO, koja prazan prostor pretvara u prijatan i funkcionalan prostor za boravak. Opremanje apartmana podrazumeva sve procese od projektovanja do izvođenja svih radova. Na osnovu usklađenog projekta i ponude sa kupcem apartmana, isporučuju se i montiraju svi elementi enterijera. Kupcu se predaje prostor spreman za korišćenje.

KINITO tim je u poslednjih 7 godina uspešno sproveo preko 150 projekata sa referencama opremanja stambenih jedinica, ugostiteljskih objekata i poslovnih prostora. Više informacija na www.kinito.rs.

Opremanje se može raditi u više nivoa, koje određuju klijentove  želje, rokovi i budžet. Bez obzira na visinu budžeta, opremljeni prostor može biti funkcionalan I lep.

PRIMERI NIVOA OPREMANJA:

Nivo C

Apartmani nivoa C su opremljeni nameštajem po meri jednostavnih formi od univera i komadnim elementima tapaciranim komercijalnim postojanim meblovima. Zidovi su obloženi tapetama na pojedinim površinama.

Primer opremanja u nivou C

 

 

Nivo B

Apartmani nivoa B su opremljeni nameštajem po meri interesantnih formi od univera i komadnim elementima tapaciranih komercijalnim postojanim meblovima. Zidovi su na pojedinim površinama obloženi: drvetom, lomljenim kamenom, kao i tapetama. Na manjim površinama nalaze se spušteni plafoni sa dekorativnom rasvetom.

Primer opremanja u nivou B

 

Nivo A

Apartmani nivoa A opremljeni su nameštajem po meri od pločastih materijala sa 3D strukturom iz italijanske premium kolekcije. Efektni komadi od bojenog stakla I punog drveta (radna ploča, sank ploča, stolovi, noćni stočići) dodaju ekskluzivnost prostoru. Komadni elementi su tapacirani meblovima visokog kvaliteta. Zidovi su na pojedinim površinama obloženi: drvetom, kamenim oblogama najnovije generacije, kao i tapetama. Plafoni su spušteni na većim površinama sa ugradnom LED i nadgradnom dekorativnom rasvetom.

Primer opremanja u nivou A

 

PRIMERI OPREMANJA STAMBENIH JEDINICA U OKVIRU KOMPLEKSA KRUNNIX

Solo kuća (objekti S)

 

Solo kuća  sa galerijom (objekti S)

 

Apartman tip 1 (stanovi objekata D i centralni stanovi objekata N)

 

Apartman tip 2 (krajnji stanovi objekata N)