Branka Bajića 82, 21000 Novi Sad, Srbija
Naselje “Tajna” Zlatibor
Prodaja

preostali objekti za prodaju - naselje "tajna" zlatibor

Kupci su prepoznali kvalitet gradnje naselja “Tajna” na Zlatiboru tako da su sve 64 stambene jedinice ovog naselja prodate. Na prodaju su ostala dva objekta – luksuzni restoran i recepcija. Detaljniji opis ovih objekata možete 

Restoran

U sklopu naselja ”Tajna” na Zlatiboru nalazi se restoran od 350m2 sa 150m2 pripadajuće bašte. Kroz kompletan projekat dokazali smo da je glavni imperativ naše firme kvalitet i maksimalno se posvetili enterijeru i eksterijeru ugostiteljskog objekta koji se izdvaja od drugih restorana i doprinosi našem naselju kao glavni sadržaj. Svim našim kupcima želimo prijatan boravak kao i ostalim posetiocima naselja ”Tajna”.

ReCEPCIJA

Kako bismo upotpunili ideju naselja zatvorenog tipa, u okviru naselja “Tajna” sagradili smo objekat pod nazivom ”Recepcija”. Značaj ovog objekta leži u tome što će svi stanari moći da predaju u posredstvo svoje nekretnine, odnosno da sklope ugovor sa ”Recepcijom” preko koje postoji mogućnost rentiranja i održavanja apartmana. Da se ne bismo zadržali samo na rentiranju, u sklopu objekta postoji prostor koji je predviđen za mini market, kao i dodatna prostorija koja je predviđena za vešeraj, što će vlasnicima kao i budućim posetiocima pružiti komforniji odmor. Recepcija je zadužena za održavanje naselja (održavanje zelenila, drumski saobraćaj,dvorišne ulice i prolaz između objekata) tokom cele godine.

recepcija 1
recepcija 3