Branka Bajića 82, 21000 Novi Sad, Srbija
Naselje “Tajna” Zlatibor


MI GRADIMO VAŠE SNOVE

Naselje „Tajna“ nalazi se na samo 2 km od centra Zlatibora. U mirnom delu Zlatibora, okruženo šumom i prelepim pogledom na zlatiborske proplanke, Čigotu, kao i na najveći ski-centar „Tornik“. U sklopu našeg naselja nalaze se 22 objekta sa 64 stambene jedinice. Svaka stambena jedinica poseduje svoje parking mesto što našim kupcima olakšava boravak na Zlatiboru i stvara osećaj dodatnog komfora. Naselje „Tajna“  je izgrađeno u skladu sa svim propisima iz  oblasti energetske efikasnosti, uz ugradnju najkvalitetnijih termoizolacionih materijala i primenu aluminijum stolarije sa troslojnim staklom punjenim argonom.

Spoljni izgled objekta obogaćen je demit fasadom, termotretiranim jasenom koji pruža vid ventilirajuće fasade, ručno bunjanim kamenom koji je postavljan na fasadu, kao i ogradama koje su izrađene od kovanog gvožđa. U same objekte je ugrađena isključivo prvoklasna oprema i materijali, italijanska keramika prve klase, troslojni hrastov parket, norveški radijatori, unutrašnja stolarija (furnirani hrast), kao i španske sanitarije u prvoj klasi. Objekti su povezani ulicama koje olakšavaju komunikaciju, a istovremeno su odvajeni od saobraćajne gužve i buke. 

Sve ulice, parking mesta, kao i sam drumski saobraćaj, popločane su behatonom što dodatno doprinosi kvalitetu i izgledu našeg naselja. Kao osnovni sadržaj naselja, izgradjen je objekat „Recepcija“ koji vlasnicima pruža usluge održavanja naselja, kao i mogućnost rentiranja njihovih nekretnina. Pored recepcije, u okviru naselja nalazi se jedan od najatraktivnijh restorana na Zlatiboru.

Posetite nas kako biste doživeli i bili deo jednog od najlepših ekoloških naselja na našim prostorima.

Naselje “Tajna” Zlatibor